20 december 2018 Uppdaterad 23 januari 2019

Stöd oss via Swish eller på Patreon!

På knappt ett år har vi på Konkret nått ut till över 1 miljon personer. Vi har en bred följarbas på Facebook och Instagram och våra texter och videos delas av tusentals människor i Sverige. Allt arbete med Konkret utförs ideellt, och alla som vill bidra till sidan är välkomna att delta. Konkret kommer även […]

På knappt ett år har vi på Konkret nått ut till över 1 miljon personer. Vi har en bred följarbas på Facebook och Instagram och våra texter och videos delas av tusentals människor i Sverige. Allt arbete med Konkret utförs ideellt, och alla som vill bidra till sidan är välkomna att delta.

Konkret kommer även fortsättningsvis att drivas helt ideellt. För att kunna utveckla och utvidga vår rapportering behöver vi hjälp av våra läsare — alltså er! Låt oss tillsammans göra Konkret till en kraft för att skapa ett mer demokratiskt och rättvist Sverige.

 

Bli en Patreon på patreon.com/konkretsverige

Eller Swisha oss på 0765859579

 

Ert ekonomiska stöd kommer att gå till att: 

  • Finansiera en splitterny webbsida.
  • Producera kortdokumentärer och intervjuer från verkligheten.
  • Marknadsföra texter och videoinslag så att vi når fler människor.
  • Införskaffa filmutrustning och annan teknisk utrustning.
Stort tack för ert stöd!
Konkrets redaktion
  • Konkret är beroende av ditt stöd. Hjälp oss genom att bli en Patreon eller genom att swisha valfri summa till 076-585-95-79 (E. Persson).