Om Konkret

  VAD ÄR KONKRET?

  Konkret är en plattform för medborgarjournalistik. Vi tar fasta på det som angår de flesta, som jobb och bostad, skola, vård och omsorg, trygghet och otrygghet, makt och maktmissbruk. Vi har inga proffstyckare och vi sprider inga rykten.

  VARFÖR KONKRET?

  Konkret granskar makten och maktmissbruket, orättvisorna och de växande klyftorna i vad som en gång var världens mest jämlika land. Vi sätter fokus på de som drabbas när samhället splittras – och på de som tjänar på utvecklingen. En stor majoritet av riksdagen och svenska mainstream-medierna länge har länge undgått kritisk granskning.

  VEM ÄR KONKRET?

  Konkret är oberoende på riktigt. Vi har inga investerare, partier eller organisationer i ryggen. Projektet drivs ideellt och alla som arbetar med det gör det utan ersättning. Vi publicerar anonymt, men vi länkar all fakta och alla påståenden så att vem som helst kan kontrollera dem.

  ÄR DU KONKRET?

  Alla är välkomna att skriva för Konkret, så länge all fakta och alla påståenden går att kontrollera. Kontakta oss på konkretsverige@protonmail.com eller via våra sociala medier om du vill tipsa oss, skriva för oss eller har några frågor.